Stjärnbro GårdStjärnbro Gård | november 2004 | Landskap & omgivningStjärnbro Gård | november 2003 | Landskap & omgivningASVH
Medlem i ASVH
Stjärnbro Gård - SWE Stjärnbro Gård - ENG
Välkommen till Stjärnbro
Hästar har alltid varit ett stort intresse för mig och sedan tidigt åttiotal har jag och min familj via Metafor AB/Stjärnbro Gård ägt och tävlat ett flertal hästar inom dressyr, hoppning och galopp. 2001 inleddes en fördjupad satsning på avel och tävling, framförallt i dressyr. Detta möjliggjordes genom förvärvet av Stjärnbros grannfastighet Fnöska och på så sätt fick vi ideala möjligheter att föda upp hästar. Gården har nu ändamålsenliga stallar, ridhus och vidsträckta och kuperade betesmarker. Högkvalitativt grov- och kraftfoder köps in från närbelägna gårdar. Stor omsorg läggs ned inte bara på att hitta rätt hingst till rätt sto utan också allt som har med fölning och uppväxtförhållanden för blivande tävlingshästar att göra.

Vi avlar på de bästa internationella prestationsblodet och har en förkärlek för hästar med mycket "blod". Så gott som samtliga av gårdens hästar har antingen fullblod eller trakehnerblod i sin härstamning. Alla hästar födda eller uppfödda på gården har tillägget "SB" i sina namn. "SB" står för StjärnBro.

Varmt välkommen till oss, både som kund och som besökare på hemsidan. Naturligtvis uppskattar vi en kommentar i vår gästbok och vill du komma på besök är du också välkommen, men ring gärna före på 0704- 25 15 50.


Med vänlig hälsning

Monica Lindstedt


© 2018 Stjärnbro Gård